درست کردن یک فنجان قهوه عالی چیزی بیشتر از خرید یک شیشه فوری و اضافه کردن کمی آب است. همه چیز در مورد انتخاب قهوه با کیفیت مناسب، خرید قهوه ساز مناسب و لیستی از موارد دیگر است. در مقاله زیر نکاتی در مورد نحوه درست کردن یک فنجان قهوه مناسب ارائه می شود.
برای بهترین طعم قهوه، دانه های کامل بخرید. سپس، فقط مقداری را که قصد استفاده از آن را دارید، آسیاب کنید. متوجه خواهید شد که قهوه شما طعم قوی تری دارد. همچنین از محصول کمتری برای ایجاد آن طعم شگفت انگیز استفاده خواهید کرد. علاوه بر این، میتوانید با استفاده از دانههای مختلف ترکیبهای سفارشی ایجاد کنید تا بتوانید دوستان خود را تحت تأثیر قرار دهید.
وقتی قهوه خود را در خانه دم می کنید، تفاله های استفاده شده را دور نریزید. این تفاله های قهوه ممکن است برای یک فنجان قهوه دیگر خوب نباشند، اما برای بسیاری از اهداف دیگر عالی هستند. آنها برای کمپوست کردن، لایه برداری، تمیز کردن و چندین کاربرد دیگر عالی هستند. آنها را دور نریزید!
برای قهوه بهتر، از فرنچ پرس استفاده کنید. قهوه ای که در فرنچ پرس تهیه می شود اغلب معطرتر و خوش طعم تر است. این نوع پرس کمک میکند تا روغنهای قهوه به جای گیر افتادن در فیلتر قهوه جوش، وارد خود قهوه شوند. هرچه روغن بیشتری داشته باشید، طعم قهوه شما بهتر خواهد بود.
یکی از راههای اطمینان از اینکه قهوه یخی شما وقتی قهوه داغ را روی یخ قرار میدهید، آبکی نمیشود، استفاده از تکههای یخ ساخته شده از قهوه است. برای تهیه تکه های یخ قهوه، کافی است قهوه تازه دم شده در دمای اتاق را در قالب های یخ خود بریزید و فریز کنید. هنگامی که برای لذت بردن از یک قهوه سرد آماده هستید، تکه های یخ قهوه یخ زده را در یک لیوان قرار دهید و با قهوه تازه دم شده خود پر کنید.
نیازی نیست به اندازه یک پیشخدمت یا آرایشگاه به باریستا در کافی شاپ انعام بدهید. آرایشگر شما باید دقیقاً بفهمد که شما چه میخواهید و سپس آن را انجام دهد، و یک پیشخدمت میزهای متعددی دارد تا دقیقاً از سفارش همه پیروی کند. باریستای شما هر بار یک فنجان را با هم مخلوط می کند، بنابراین به خاطر کمتر انعام دادن به او احساس گناه نکنید. با این حال، مکرراً چند سکه در شیشه نوک بیندازید.
برای افرادی که واقعاً از یک فنجان قهوه عالی لذت می برند، هرگز دانه های خود را از فریزر بیرون نیاورید و داخل آب داغ نکنید. حبوبات خود را قبل از دم کردن در دمای اتاق نگه دارید. اگر مقدار زیادی دارید، مقداری را فریز کنید و به اندازه کافی در دمای اتاق برای یک هفته نگه دارید.
بهترین قهوه سازها در واقع اسانس دانه را استخراج می کنند. قهوه سازهای قطره ای این کار را نمی کنند. یک فرنچ پرس ارزان قیمت پیدا کنید و تفاوت را بچشید. فرنچ پرس روغنها را از دانهها استخراج میکند و در فنجان میریزد، برخلاف قهوهساز قطرهای که آنها را در فیلتر میگذارد.
اطمینان حاصل کنید که قهوه خود را خیلی نزدیک به فر نگه ندارید. یکی از ساده ترین راه ها برای از بین بردن قهوه این است که بگذارید خیلی داغ شود. این بدان معنی است که شما باید از میزها یا کمدهایی که خیلی نزدیک به محل قرارگیری اجاق هستند اجتناب کنید.
مطمئن شوید که قهوه جوش شما تمیز است. برای به دست آوردن طعم تازه ترین قهوه، باید مطمئن شوید که از یک قهوه جوش تمیز استفاده می کنید. می توانید آن را با استفاده از یک قاشق چای خوری سرکه با یک قهوه جوش پر آب تمیز کنید. قهوه جوش خود را طوری روشن کنید که انگار دارید قهوه درست می کنید.
شما برای سرو کردن قهوه میتوانید به کافه ها نیز بروید.برای مشاهده بهترین کافه های تهران به سایت برتر تهران مراجعه کنید و کافه مد نظر را پیدا کنید.
اگر قهوه طعم دار دوست دارید از شربت قهوه استفاده کنید. اینها جایگزین های عالی برای خامه ها و لوبیاهای طعم دار هستند. آنها از مواد با کیفیتی ساخته شده اند که بو و طعم عالی دارند. آنها ثابت هستند و شما می توانید میزان شیرینی یا طعمی را که می خواهید کنترل کنید. آنها همچنین باعث ایجاد آشفتگی در تجهیزات شما نمی شوند زیرا شما مستقیماً آنها را به فنجان خود اضافه می کنید.
بهترین طعم قهوه از بهترین آب بدست می آید. اگر قبل از دم کردن آب شیر شما طعم افتضاحی داشته باشد، پس از درست کردن دم کرده همچنان ناخوشایند خواهد بود. اگر مجبورید از آب بطری استفاده کنید یا یک سیستم فیلتر ساده برای بهبود طعم آب خود بخرید.
برای داشتن بهترین طعم قهوه از دانه های تازه ای که بین سه روز تا ده روز است استفاده کنید. لوبیاهای جوان زمان کافی برای رسیدن ندارند و طعم می تواند منعکس کننده این باشد. لوبیاهای قدیمی در حال حاضر کهنه می شوند و حداکثر طعمی را که در زمان اوج مصرف داشتند از دست می دهند.
از فرنچ پرس برای قهوه خود استفاده کنید تا قطره استاندارد. دلیل این امر این است که مقدار بیشتری از روغن قهوه در فنجان شما وارد می شود تا در فیلتر دستگاه. در نتیجه فنجان قهوه شما طعم بسیار بهتری خواهد داشت. آن را امتحان کنید!
اجازه ندهید قهوه شما بیش از 10 دقیقه روی مشعل بماند. شما قهوه خود را می سوزانید و سپس تلخ و ناخوشایند می شود. قهوه را باید در ظرف عایق قرار دهید که در حرارت بسته شود.
قهوه را برای مدت طولانی در قابلمه نگذارید و روی شعله بنشینید. حرارت ناشی از مشعل می تواند قهوه را خیلی سریع بجوشد. این به قدری بر طعم قهوه تأثیر می گذارد که کافی شاپ های معتبر قهوه ای را که به مدت 20 دقیقه روی مشعل نشسته است بیرون می ریزند.
دستور العمل های قهوه را به صورت آنلاین جستجو کنید و متوجه خواهید شد که می توانید بیشتر نوشیدنی های فانتزی را که می توانید در کافی شاپ ها پیدا کنید درست کنید. و بهترین بخش این است که همه موادی که نیاز دارید به راحتی پیدا می شوند و ارزان تر از هر چیزی که در کافی شاپ ها پیدا می کنید. همیشه باید مقداری شیر، انواع مغزها، کارامل و شربت شکلات نگه دارید تا بتوانید نوشیدنی مورد علاقه خود را درست کنید.
اکنون که بهترین راه درست کردن قهوه را میدانید، وقت آن است که همه چیز را آزمایش کنید. هیچ دلیلی برای خرج کردن هنگفت برای نوشیدنی های قهوه وجود ندارد، در صورتی که بتوانید آنها را درست در خانه درست کنید. پس از خواندن مقاله بالا، باید احساس کنید که این چالش را دارید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر